Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Komentáre
k článku: Pizza z rožkov
zo dňa 06.11.2009, autor článku: Delicato
Pridať nový komentár
Komentár zo dňa: 27.04.2012 10:34:43
Reagovať
Autor: neregistrovaný - Ľubka (@)
Titulok: Výborné!
Po oslave mi doma zostalo kopec nespotrebovaných rožkov :-) Po vyskúšaní tohto receptu som si povedala, že viac inú pizzu robiť ani nebudem! Ja som cesto vytvarovala do kruhového tvaru a asi na hrúbku 1-1,5 cm. Cesto bolo po upečení šťavnaté.. Ja som ešte na koniec, keď som hotovú pizzu vytiahla z rúry, potrela okraje zmesou olivového oleja a cesnaku.
Pridať nový komentár
Zobraziť článok Pizza z rožkov