Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Suroviny: 100 g mletého mäsa, 4 vajcia, 100 g hladkej múky, 1 veľký pór, podľa potreby soľ, korenie, olej, 200 g cherry paradajok, 250 ml mlieka, 200 g údeného pliecka
Suroviny: 300 g zadného hovädzieho mäsa, 300 g bravčového bôčika, 1 dl vody, soľ, korenie, 75 g cibule, 120 g strúhanky, 30 g hladkej múky na dosku, 60 g rastlinného tuku na pečenie, 1 dl vody.
Náplň: 30 g rastlinného tuku, 75 g mäkkej salámy, 75 g kápie, 2 vajcia.
Suroviny: 1,5 kg hladkej múky, 1 kg tuku s oškvarkami, 5 žĺtkov, 1/2 balenia prášku do pečiva, 4 dg droždia, 2 lyžice soli, 0,25 – 0,5 l mlieka alebo Rama Cremefine na šľahanie
Suroviny: 1kg jemného bôčika nakrájať na rezančeky asi ako ? malíčka, 2 väčšie cibule nakrájať na polmesiačiky, 10 strúčikov cesnaku, 1 lyžička korenia, chili korenie, paprika, worcester, 2 lyžice škrobu, 4 celé vajcia
Suroviny pre 4 porcie: 350 g papriky, 150 g anglickej slaniny, 1 cibuľa, 5 paradajok, 3 vajcia, soľ, korenie, možno použiť už hotové sterilizované lečo, 6 veľkých zemiakov, 1 vajce, 200 ml mlieka, 4 strúčiky cesnaku, soľ, korenie, majoránka, 100 g hladkej múky
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.