Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Suroviny: 2 veľké cibule, 200 g šampiňónov, 100 g lesných húb, 20 g sušených húb, korenie, soľ, olej, 100 g oravskej slaninky, 300 g rajčinového pretlaku, čilí paprička, cuketa.
Suroviny: 1 zaváraninový pohár višní, 250 g masla alebo Hery, 250 g cukru, 3 PL rumu alebo citrónovej šťavy, 4 vajcia, 375 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1/2 čL škorice, 150 g čokoládovej polevy, tuk a strúhanka na formu.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.