dedoverecepty


Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.

Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.




Bravčové mäso

Bravčové po Laziansky

4 porcie: 500 g bravčového stehna, 1 veľkú cibuľu, 3 zelené papriky, 1 veľkú rajčinu, čierne korenie, soľ, olej

| Pridané dňa 12. 02. 2008 | 2187 x prečítané | Počet komentárov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek

Hydina

Kurací gyros po domácky

Suroviny: 600g kuracích pŕs- rezňov, zmes korenia na gyros, kurací bujón, olej, malá hlávka bielej kapusty, 1 stredne veľká cibuľa, soľ, rasca, trocha octu, 1PL práškového cukru, troška vody.

| Pridané dňa 12. 02. 2008 | 8731 x prečítané | Počet komentárov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek

Bravčové mäso

Košovské bravčové mäso (košovská špecialita)

Suroviny: Pre 4 osoby potrebujeme 600-800g bravčového chudého mäsa napr. pliecko, stehno alebo karé, 2 veľké cibule, masť alebo olej, mletú červenú papriku, korenie, soľ, plnotučnú horčicu, 2-3 stredne veľké sterilizované uhorky a pre labužníkov aj feferónky podľa chuti.

| Pridané dňa 12. 02. 2008 | 3372 x prečítané | Počet komentárov: 1 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek

Hríby

Šampiňónové ragú so syrom a cestovinami

Suroviny: čerstvé šampiňóny, 1 menšia cibuľa, 1 kocka bujónu- hubový alebo zeleninový (vegeta), 1dcl sladkej smotany, 1 tavený syr-trojuholníček, korenie, olej, trocha hladkej múky na zahustenie, cestoviny.

| Pridané dňa 12. 02. 2008 | 5932 x prečítané | Počet komentárov: 1 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek

Bravčové mäso

Bravčové plátky na rasci

Suroviny: bravčové mäso z vykosteného karé (á100g/osoba), 2čl mletej rasce, 1-2 kocky hubového bujónu, 1 stredne veľká cibuľa, 1dcl oleja, 1/2čl mletého čierneho korenia, 1čl majoránky, 1PL hladkej múky na zahustenie omáčky.

| Pridané dňa 09. 02. 2008 | 5178 x prečítané | Počet komentárov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
index | 1961-1995 | predchádzajúci | Celkom 1965 článkov

Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (18696 hl.)
 
Jednoduché (6001 hl.)
 
Lacné (5789 hl.)
 
Overené - tradičné (5408 hl.)
 
Je mi to jedno (5348 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 41242
Grafika - ponuka a dopyt
 
Grafika - ponuka a dopyt
Verejná skupina
Pridať sa do skupiny
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
 

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server