Natriasaný koláč

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Maškrty, Vydané dňa: 14. 02. 2008

Suroviny: 1,5 hrnčeka polohrubej múky, 1 hrnček cukru, 1/2 hrnčeka mlieka, 1/2 hrnčeka oleja, 2 vajcia, 1 prášok do pečiva Na krém : 1 veľký ananásový kompót, 1šľahačka, 1 stužovač šľahačky, 1 instantný puding bez varenia, podľa chuti navrch ešte 1 sáčok šľahačky v prášku dr.Oetker.

Suroviny na korpus spolu vymiešame, a upečieme. Všetky suroviny na krém dáme do jednej uzatvárateľnej nádoby /napr.víčkový pohár/ dobre ponatriasame a navrstvíme na upečený korpus. Navrch môžeme ešte pomazať šľahačkou urobenou zo sáčku. Nakoniec vrch natraseného koláča podľa svojej fantázie dozdobíme čokoládou. Môžeme použiť tekutý čokoládový toping.