Tatranský guláš

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 22. 02. 2008

Suroviny: 500 g bravčového pliecka, soľ, lyžica hladkej múky, 50 g masti, 1 veľká cibuľa, 1OO g húb, 2 čerstvé papriky, 4 rajčiny, 1 feferónka.

Postup: Mäso pokrájame na kocky, poprášime múkou a opražíme na masti.Pridáme na drobno pokrájanú cibuľu,huby a porestujeme. Papriku nakrájame na rezance a pridáme k mäsu. Podlejeme, prihodíme feferonku a udusíme do mäkka. Na konci pridáme olúpané pokrájané rajčiny a ešte krátko podusíme. Pri podávaní ozdobíme sterilizovanou zeleninou. Vhodná príloha: halušky.