Bravčové prekvapenie v alobale

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 23. 02. 2008

Suroviny: 600 g bravčového stehna, 100 g tvrdého syra, 1 cibuľa, soľ, 100 g húb, mleté čierne korenie, masť, alobal

Postup: Mäso pokrájame na medajlónky, pkoreníme, posolíme, cibuľu pokrájame na kolieska, huby na plátky. Štvorce alobalu pomastíme masťou a ukladáme mäso, na mäso koliesko cibule, plátky húb, vrch posypeme postrúhaným syrom a pokvapkáme rozpustenou masťou. Potom alobal dobre uzavrieme a pokladieme na pekáč. Trocha podlejeme a pečieme asi 45 minút. Vhodná príloha sú opekané zemiaky.