Ohnivé morčacie mäso

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hydina, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 500g morčacieho mäsa, 2 cibule, masť, 3 zelené papriky, 3 rajčiny, 2 feferóny, 100g zeleného hrášku, kečup, korenie, soľ

Postup: 1 cibuľu pokrájame nadrobno a speníme na masti. Pridáme na kúsky pokrájané mäso a prudko poopekáme. Posolíme, okoreníme a podlejeme vývarom. Dusíme prikryté asi 20 minút. Papriky očistíme a pokrájame na rezance. Rajčiny sparíme, olúpeme a pokrájame na osminky. Feferónky posekáme na kúsky. Všetku pripravenú zeleninu pridáme k mäsu a dodusíme do mäkka. Krátko pred dovarením pridáme podľa chuti kečup a druhú cibuľu, pokrájanú na kolieska. Premiešame a podávame horúce s chlebom alebo pečivom.