Lesnícke kuracie pečienky

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hydina, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 400 g kuracích pečienok, 300 g čerstvých šampiňónov, ale môžu byť aj lesné čerstvé huby. 1 veľká cibuľa, mletá paprika, korenie, soľ, majoránka, hladká múka, olej

Postup: Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme na oleji. Pridáme na plátky pokrájané šampiňóny a orestujeme. Ochutíme mletou paprikou korením a majoránom. Podlejeme vodou a necháme dusiť. Keď sú huby skoro mäkké, pridáme pečienky a podusíme. Keď sú pečienky na reze biele, osolíme a odstavíme. Podávame z haluškami ale hodía sa aj zemiaky alebo ryža. Obloha zeleninový šalát alebo uhorky.