Marinovaná bravčová kotleta

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 4 kotlety, cesnak, feferónky, 2 bobkové listy, tymian, olej, soľ, korenie, petržlenová vňať

Postup: Rozotretý cesnak, nasekanú vňať, pomrvené bobkové listy, tymian, nasekanú feferónku, olej, korenie a soľ, spolu vymiešame. Marinádou obalíme kotlety a dáme do chladničky na pár hodín stáť. Mäso pokladieme na vymastený pekáčik, potrieme marinádou a v rúre pečieme asi 30 minút. Zvyšnú marinádu precedíme a pridáme k mäsu. Prehrejeme a podávame s varenými zemiakmi a feferónmi. Môžeme si nahradiť feferóny steriľovanými baraními rohmi a čalamádou.