Prekladané hydinové rezne

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hydina, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 600 g hydinového mäsa bez kostí, 5 rožkov, 2 vajíčka, soľ, 1 dl mlieka, mleté korenie, malá plechovka hrášku, cesnak, petržlenová vňať, vegeta, olej

Postup: Mäso pokrájame na rezne, posolíme, pokoreníme a necháme odležať. Rožky pokrájame na kocky a zalejeme mliekom. Pridáme na jemno roztlačený cesnak, lyžicu nasekanej vňate, hrášok, vajíčka, ochutíme korením a soľou a dobre pomiešame. DO vymasteného pekáča rozložíme polovicu rožkovej zmesi a poukladáme polovicu rezňov. Poprášime vegetou a postup zopakujeme. Nakoniec povrch pokvapkáme olejom a dáme upiecť do rúry. Podávame so zemiakovou kašou a celé ozdobíme koliečkami ochuteného póru. Vhodný je hlávkový šalát.