Suroviny: 4 žĺtka, 120 g masla, 200 ml teplého mlieka, 30 g kakaa, 300 g hladkej múky, pol balíčka prášku do pečiva, tuk na vymastenie, 300 g cukru,
papier na pečenie.
Poleva: 120 g masla, 4 až 5 lyžíc teplého mlieka, 20 g kakaa, 200 g práškového cukru.
Postup: Maslo spolu s cukrom vyšľaháme. Postupne pridáme žĺtka, múku striedavo s mliekom a nakoniec zvyšné prísady. Keď všetko vyšľaháme mixérom do peny, vzniknutú masu nalejeme na vymastený a papierom vystlaný plech. Dáme piecť do vyhriatej rúry. Na teplý, upečený koláč natrieme polevu a dáme do vypnutej, ešte horúcej rúry usušiť. Koláč po chvíli vyberieme a nakrájame na primerane veľké kúsky. Poleva: Všetky prísady vyšľaháme.