Suroviny: Žraločie steaky, malá konzerva krájaných šampiňónov, olej, soľ, zmes korenia napr: na panvicu šanghaj, alebo diabolská zmes, alebo rybací bujón.
Postup: Steaky si jemne posolíme a necháme chvíľu postáť. Do kastrólka dáme šampiňóny z konzervy aj s nálevom a dochutíme ich zvoleným druhom zmesi korenia. Necháme prevrieť a odstavíme. Na panvici - najlepšie steakovej dáme rozpáliť trocha oleja a odležané steaky prudko opečieme z obidvoch strán dočervena. Na povrchu by mali byť chrumkavé a vo vnútry biele a šťavnaté. Opečené steaky dáme na panvici stranou a podlejeme ich korenenými šampiňónmi. Necháme krátko prehriať a podávame s opekanými zemiakmi a zeleninovým šalátom. Prípadné vylepšenia prosím pridajte ako komentár ku receptu.