Grécke plnené rezne

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hydina, Vydané dňa: 07. 04. 2008

Suroviny: Morčacie alebo kuracie prsia-rezne, strúhaný tvrdý syr, nasekané vlašské orechy, 1 PL masla, 1-2 strúčiky pretlačeného cesnaku, 2 vajcia, mlieko, hladká múka, olej.

Postup: rezne naklepeme pod fóliou, osolíme a natzrieme plnkou. PLNKA:do misky dáme postrúhaný syr, pretlačený cesnak, nasekané vlašské orechy a maslo. Dobre premiešame. Natreté rezne preložíme cez polovicu a okraje rezňov zaklepneme. Obaľujeme v cestíčku z vajec, mlieka, múky a štipky soli. Obalené rezne vyprážame na horúcom oleji. Podávame s hranolkami a zeleninovým šalátom. Ozdobíme plátkom pomaranča a sterilizovanou kukuričkou.