Tatarák zo šampiňónov

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hríby, Vydané dňa: 09. 04. 2008

Suroviny: 1 kg čerstvých šampiňónov, 3 cibule, 3 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, soľ, mletá červená paprika, 4 PL kečupu, Koreniaca zmes "Harmónia chuti s bylinkami", 3 PL oleja.

Postup: Očistené šampiňóny úpokrájame na malé kocočky. na oleji speníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme pokrájané šampiňóny a podusíme. Dáme pozor aby sa nám šampiňóny nerozvarili!! Potom ich ochutíme paprikou, korením , pridáme kečup, ochucovadlo Harmónia a premiešame. Podľa potreby prisolíme a na slabom ohni dusíme až sa odparí prebytočná voda. Podávame na opečených a cesnakom potretých hriankach. Ozdobíme kolieskami natvrdo uvarených vajec.