Letný šalát

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Studené jedlá, Vydané dňa: 11. 04. 2008

Suroviny: 1 hlávka ľadového šalátu, 1 šalátová uhorka, 3-4 rajčiny, 1 konzerva kukuričky, 200 g tvrdého syra, 1 téglik tatarskej omáčky, 1 PL oleja, 1 PL octu, 1 PL horčice, soľ.

Postup: Zeleninu umyjeme, očistíme a nakrájame na úhľadné kúsky. Syr nastruháme na hrubom strúhadle. Nakrájanú zeleninu dáme do misy, pridáme scedenú kukuričku a premiešame. Tatarskú omáčku premiešame s horčicou, olejom, octom a podľa chuti posolíme. Zálievku vylejeme na zeleninu a zľahka premiešame. Necháme v chladničke odstáť .