Špecialne rezne

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Špeciality, Vydané dňa: 29. 04. 2008

Suroviny: Chudé mäso vhodné na rezne, (môže byť hovädzie, bravčové, teľacie, z diviny ap.), vajíčka, hladká múka, strúhanka, 1 kocka mäsového bujónu, soľ, olej.

Postup: Mäso nakrájame na rezne, osolíme a naklepeme z obidvoch strán ! Potom rezne obalíme v múke, rozšľahaných vajíčkach a strúhanke. Pripravené rezne vypražíme na oleji dočervena. Vypražené rezne uložíme do pekáčika a zalejeme ich vývarom z kocky. Mäso by malo byť zaliate tak aby bolo celé vo vývare. Zaliate rezne prekryjeme alobalom, vložíme do vyhriatej rúry a necháme 30 minút piecť. Rezne by mali byť úplne mäkučké. Podávame so zemiakmi a zeleninovými šalátmi.