Suroviny: 500 g kuracieho mäsa bez kostí (prsia - stehnáň, 2 kocky kuracieho bujónu, 1 konzerva kukuričky, mleté korenie, soľ, mletá sladká paprika, 1 čL čilí, 1 cibuľa, 1 zelená paprika(PCR),1/2 kg uvarenej ryže, olej.
Postup: Kuracie vykostené mäso pokrájame na hrubšie rezance-(ako na čínu). Na horúcom oleji zapeníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme nakrájané mäso a opečieme až mäso zbelie. Potom ho posypeme mletou paprikou, dobre premiešame a zalejeme zarovno mäsa z horúcou vodou. Pridáme bujóny a necháme prikryté udusiť . Keď je mäso skoro mäkké, pridáme k nemu na rezance pokrájanú zelenú papriku, čilí a scedenú kukuričku. Necháme spolu podusiť a nakoniec podľa chuti prisolíme. Ryžu uvaríme, pomiešame ju s mäsom aj so šťavou a premiešame. Podávame s kyslou uhorkou a sterilizovanými baraními rohmi.