Kuracie prsia Balkán

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hydina, Vydané dňa: 12. 06. 2008

Suroviny: 400 g kuracích prsíčok, 200 g čerstvých farebných paprík, 100 g šampiňónov, 1 sáčok maggi šťava ku kurčaťu, 3 PL oleja, korenie, soľ.

Postup: Prsíčka pokrájame na kocky, osolíme, okoreníme a prudko ich opečieme na rozpálenom oleji. Pridáme na hrubšie plátky pokrájané šampiňóny a spolu opekáme. Po chvílke pridáme na kocky pokrájané papriky a opekáme ešte 3-4 minúty. Zatiaľ si pripravíme podľa návodu maggi šťavu ku kurčaťu. Prevaríme a nalejeme ju na mäsovú zmes. Premiešame a hneď podávame. Môžeme pridať aj 1 PL kečupu (podľa chuti). Podávame so zemiakmi a ryžou alebo na zemiakových plackách.