Šampiňónový tatarák

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hríby, Vydané dňa: 17. 06. 2008

Suroviny: 500 g čerstvých šampiňónov, olej, 2 žĺtky, korenie, 2 PL mletej papriky, 2 PL worcestrovej omáčky, 2 PL horčice, 4 PL kečupu, 1 strúčik cesnaku, 1 cibuľa, soľ, tabasco, štipka majoránky.

Postup: šampiňóny očistíme, nasekáme nadrobno a orestujeme na horúcom oleji domäkka. Udusené šampiňóny posolíme, zamiešame a scedíme prebytočnú šťavu. Po vychladnutí ku šampiňónom pridáme najemno nasekanú cibuľu, rozotretý strúčik cesnaku, ostatné suroviny podľa rozpisu a chuti. Zmes dobre premiešame a necháme odstáť. Podávame s dozlatova opečenými hriankami.