Bravčové na cibuli a cesnaku

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 19. 06. 2008

Suroviny: 600 g bravčového stehna, 2 cibule, 2 strúčky cesnaku, soľ, korenie, 2 PL sojovej omáčky, čillí paprička, olej.

Postup: Umyté mäso osušíme a nakrájame na rezance. Cibuľu a cesnak pokrájame na tenké plátky. Na horúcom oleji opečieme cibuľu a cesnak, pridáme celú čillí papričku bez jadierok a žiliek. Po chvíľke vložíme nakrájané mäso a za stáleho miešania prudko opekáme asi 10 minút. Mäso pokvapeme sojovou omáčkou, čillí papričku vyberieme a dochutíme soľou a korením. Podávame s ryžou a kapustovým šalátom.