Suroviny: 3 žĺtky, 150 g práškového cukru, 20 g kakaa, 3 jablká, 50 g detskej krupice, 4 bielky, 1 PL práškového cukru do snehu, 2,5 dcl šľahačkovej smotany, 1 vaniľkový cukor, zmes kandizovaného ovocia.
Postup: Žĺtky, kakao a cukor vymiešame do peny. Pridáme nastrúhané jablká, detskú krupicu, premiešame a necháme 10 minút postáť. Zatiaľ si z bielkov a 1 PL cukru vymiešame tuhý sneh a primiešame ho do odpočinutého cesta. Cesto nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy a dáme ho upiecť do vyhriatej rúry. Upečenú vychladnutú tortu ozdobíme šľahačkou osladenou vaniľkovým cukrom a dozdobíme kandizovaným ovocím