Francúzska pochúťka s pečeňou

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Špeciality, Vydané dňa: 16. 07. 2008

Suroviny: 1 cibuľa, 2 PL masti, 150 g bravčovej pečienky, 4 čerstvé šampiňóny, 4 vajcia, petržlenová vňať, 1 rajčina, soľ, korenie, chlieb.

Postup: Nadrobno nasekanú cibuľu orestujeme na horúcej masti, pridáme jemne zomletú pečeň a na plátky pokrájané šampiňóny. Spolu opražíme a necháme podusiť. Potom pridáme rozšľahané vajcia, nadrobno nasekanú petrželku, osolíme, okoreníme a za častého pomiešania necháme zatuhnúť. Krajce chleba opečieme z obidvoch strán na troške masti, natrieme uvarenou pochúťkou a dozdobíme plátkami rajčiny. Podávame horúce !