Suroviny: 3 vajcia, 3 PL kryštálového cukru, 3 PL polohrubej múky, ? sáčku prášku do pečiva.
Plnka: 2 dcl mlieka studeného, 2 dcl horúceho, 3 PL želatíny, 250g pr. cukru, 1 maslo, 500g tvarohu, l vanilka, 2 vajcia, 2 PL kakaa
Postup: bielka vyšľahať, pridať kryštáľový cukor, rozšľahať, pridať postupne žĺtka, múku s práškom, upiecť v tortovej forme vymastenej, vysypanej.
Želatínu necháme napučať v 2 dcl studeného mlieka 3 hodiny, vylejeme do mixéra, pridáme 2 dcl horúceho mlieka, cukor, tvaroh, vanilku, maslo, 2 celé vajcia, dobre rozmixujeme. Na tortový korpus poukladáme ovocie, zalejeme 2/3 masy, do zvyšku pridáme kakao a nalejeme na prvú masu. Dáme na noc do chladničky.