Kuracie kapsičky

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hydina, Vydané dňa: 24. 07. 2008

Suroviny: 4 hrubšie plátky kuracích pŕs, soľ, korenie, trochu oleja, 200 g Nivy, 50 g slaniny, 1 cibuľu, zelenú cibuľovú vňať, kurací vývar.

Postup: Do plátkov mäsa urobíme otvor na kapsičku. Potom mäso mierne naklepeme, osolíme a okoreníme. Syr rozdrobíme, vmiešame doň na malé kocky nakrájanú slaninu a najemno nasekanú cibuľovú vňať. Touto zmesou naplníme kapsičky a uzavrieme ihlou na závitky alebo špáradlami. Na rozohriatom oleji opražíme do zlatista cibuľu, potom z oboch strán opražíme kapsičky. Podlejeme kuracím vývarom a udusíme do mäkka. Podávame s ryžou a zeleninou.