Ostré kuracie tortilly

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hydina, Vydané dňa: 30. 07. 2008

Suroviny pre 4 porcie: 8 pšeničných tortíll, 200 g kuracieho mäsa, 400 g konzervovanej červenej fazule, 1 červená paprika, 1 žltá paprika, 3 strúčiky cesnaku, 1 lyžica Rama Culinesse, 2 posekané chilli papričky, 200 g strúhaného čedaru, 0,3 l Rama Cremefine zakysaný krém, 4 paradajky, štipku soli, korenia

Postup: Na tuku „Rama Culinesse“ osmahneme kuracie mäso nakrájané na drobné kúsky. Pridáme hrubo posekané papriky, cesnak a podusíme. Po chvíli vložíme fazuľu a krátko prehrejeme. Dochutíme chilli papričkami, osolíme a okoreníme. Zmesou naplníme tortilly. Posypeme strúhaným čedarom, vložíme do pekáča a prehrejeme. Podávame s „Rama Cremefine zakysaným krémom“ a paradajkami. Zmesou môžeme natierať i palacinky alebo zemiakové placky.