Pekingské placky

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hydina, Vydané dňa: 30. 07. 2008

Suroviny: 1 kg kuracieho mäsa, 5 vajec, 4 stredne veľké cibule, 3 zelené papriky, 3 paradajky, 2 lyžice Knorr Aromat, 1 menšie balenie solamylu, 1 a 1/2 dl oleja, 3 lyžice Jemný kečup Hellmann´s, lyžička soli, 1 lyžička korenia, 2 lyžičky korenia Knorr Gyros

Postup: Kuracie mäso nakrájame na rezančeky, zmiešame s vajciami, cibuľou na kolieska, paprikou, paradajkami, Aromatom, olejom, kečupom, soľou, korením a gyros korením. Dôkladne premiešame, nakoniec pridáme solamyl (podľa potreby). Necháme odstáť 24 hodín. Druhý deň túto zmes smažíme na panvici ako klasické placky.