Zemiakové placky s mäsovou zmesou

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 30. 07. 2008

Suroviny pre 4 porcie: 500 g bravčového stehna, 2 papriky, 2 cibule, 2 paradajky, 3 lyžice Jemný alebo Ostrý kečup, 1 pór, podľa potreby olej na smaženie, cesto na zemiakové placky

Postup: Zemiakové placky urobíme podľa klasického receptu. Upečieme veľké placky. Na panvicu dáme olej a orestujeme na rezančeky nakrájané mäso, potom pridáme cibuľu, papriky, paradajky, pór, osolíme, pridáme korenia podľa chuti a trochu vody. Všetko 5 minút dusíme, potom pridáme Ostrý kečup Hellmann´s alebo Jemný kečup Hellmann´s a ešte podusíme. Zmes dáme na zemiakové placky.