Suroviny: 800 g sviečkovice z daniela, soľ, Dijónska horčica, mleté čierne korenie, 300 g parmezánu, 100 g čerstvej petržlenovej vňate, 1 dcl olivového oleja, 200 g cukety, 200 g scherry rajčiniek, 200 g zelenej papriky, 400 g hlivy ústricovitej, 3 dcl červeného vína, 1 dcl brandy (koňak), 1 PL masla.
Postup: Sviečkovicu odblaníme, osolíme a okoreníme. Takto pripravenú necháme odstáť v chladničke (cez noc). Odležanú sviečkovicu prudko opečieme na horúcom oleji zo všetkych strán, potom ju potrieme Dijónskou horčicou a odložíme nabok. Pripravíme si obaľovaciu zmes: Parmezán najemno nastruháme a zmiešame s najemno nasekanou petrželkou. V tejto zmesi obalíme dôkladne opečenú sviečkovicu, podlejeme ju červeným vínom a dáme ju piecť do vyhriatej rúry na 180°C asi 20 minút. Zatiaľ si pokrájame cuketu, hlivy, papriky a rajčinky na kúsky a orestujeme ich prudko na olivovom oleji. Osolíme, okoreníme a oflambujeme na brandy. Potom šťavu zredukujeme, (odparíme) a zjemníme maslom. Na porcie orestovanej zeleniny pokladieme plátky sviečkovice a podávame s opečenými zemiakmi alebo s hranolkami.