Kuracie rezance s pórom

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hydina, Vydané dňa: 23. 10. 2008

Suroviny: 600 g kuracích prsíčok, biele mleté korenie, soľ, 1 stredne veľký pór, strúčik cesnaku, olej. (mleté biele korenie a soľ môžeme doplniť aj kockou kuracieho bujónu.)

Postup: Kuracie prsia pokrájame na rezance, posolíme, okoreníme, pridáme pretlačený cesnak a dobre premiešame. Necháme chvíľu uležať. Zatiaľ si pokrájame pór na malé kocočky. Odležané mäso prudko opečieme na horúcom oleji, pridáme nakrájaný pór (ak chceme teraz pridáme aj rozmrvený bujón) a spolu podusíme. Podávame s ryžou alebo s opekanými zemiakmi. Obložíme zeleninou.