Diabolské mäso

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 13. 11. 2008

Suroviny: Bravčové mäso, cibuľa, kečup, sterilizované lečo, feferónky, soľ, korenie, olej.

Postup: Mäso nakrájame na hrubšie rezance. Na oleji orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu a na tomto základe mäso osmažíme. Osmažené mäso posolíme, okoreníme a podlejeme trochou vody. Prikryté udusíme takmer domäkka. Potom k mäsu pridáme lečo, nasekanné feferónky bez jadierok a spolu dodusíme domäkka. Mäkké mäso dochutíme kečupom, mletou čubricou a podľa potreby prisolíme. Podávame s opekanými zemiakmi alebo s hranolkami. Obložíme čerstvým zeleninovým šalátom.