Domáca treska

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Šaláty, Vydané dňa: 25. 11. 2008

Suroviny: 350 g mrazeného rybieho filé, 50 g sterilizovaných uhoriek, 50 g cibule, 150 g majonézy, 30 g plnotučnej horčice, 10 g cukru, mleté čierne a celé čierne korenie, bobkový list, soľ, ocot, worcestrová omáčka.

Postup: Do hrnca s vodou dáme soľ, celé čierne korenioe, ocot, bobkový list a necháme prevrieť. Do vraiceho vývaru vložíme nerozmrazené filé a na slabšom ohni pomaly varíme asi 10-15 minút. Uvarené filé vyberieme a necháme vychladnúť. Vychladnuté filé rozdrobíme na maličké kúsky. Majonézu vymiešame s horčicou, ochutíme soľou, mletým čiernym korením, worcestrom, octom a cukrom. Pridáme nadrobno nasekanú cibuľu a uhorky. Dobre premiešame a dáme zachladiť.