Suroviny: 700 g filetov z ryby pangasius, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mletá sladká paprika, maslo, 200 g tvrdého nastrúhaného syra.
Postup: Filety pred prípravou opláchneme pod tečúcou voodou, aby sme spláchli ochrannú glazúru. Úplneich nemusíme rozmrazovať. Potom ich osolíme, okoreníme, posypeme mletou rascou, mletou paprikou a necháme trocha odležať. Na masle opražíme nadrobno nasekanú cibuľu a cesna dosklovita. Pridáme pripravené filety a krátko spolu podusíme. Potom filety preložíme do pekáčika, pokvapkáme výpekom a posypeme nastrúhaným syrom. Zapečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 30 minút. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi alebo zemiakovými šalátmi.