Prírodné bravčové rezne s lečom

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 07. 02. 2009

Suroviny: 800 g bravčových rezňov z karé, soľ, korenie, hladká múka, mletá červená paprika, 7 dcl pohár zeleninového leča, olej.

Postup: Rezne naklepeme z obidvoch strán a okrajové blany ponarezujeme.Naklepané rezne osolíme, okoreníme a obalíme v hladkej múke. Potom rezne prudko opečieme na oleji z obidvoch strán. Opečené rezne by mali mať zlatistú farbu. Opečené rezne vyberieme, výpek poprášime múkou, prerestujeme, pridáme mletú papriku, lečo a doriedime vodou. Necháme podusiť a do omáčky vložíme prehriať odložené rezne. Podávame s opekanými zemiakmi a preliate omáčkou s lečom.