Hubové fašírky

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hríby, Vydané dňa: 09. 06. 2009

Suroviny: 500 g húb, 2 lyžice oleja, 2 cibule, 2 vajcia,rasca, 6 strúčikov cesnaku, pór, 1 lyžica sójovéj omáčky, 1 lyžica solamylu.

Postup: Na oleji speníme nakrájanú cibuľu, pridáme huby, soľ, rascu, podusíme a pridáme sójovú omáčku, vajcia, ešte trochu premiešame na ohni a odstavíme. Pridáme cesnak, nakrájený pór, strúhanku, solamyl alebo prelisované uvarené zemiaky na dohustenie. Hmota musí byť hustá. Vyformujeme z nej fašírky, ktoré ešte obalíme v trojobale a vypražíme na oleji z obidvoch strán. Hubové fašírky podávame s varenými zemiakmi.