Suroviny: 1 balíček širokých rezancov- (500 g), 2 hrnčeky pokrájaných húb, 2 cibule, 5 strúčikov cesnaku, 2 lyžice tuku, mletá rasca, soľ,
1 hrnček mlieka, 2 vajcia, 2 lyžice najemno posekanej petrželky, tuk na vymazanie pekáča.
Postup: Rezance uvaríme v osolenej vode domäkka, scedíme a necháme odkvapkať. Huby osmažíme na rozohriatom tuku, osolíme,
posypeme rascou a dusíme, až sa prebytočná voda odparí. Potom huby premiešame s rezancami, pridáme najemno pokrájanú cibuľu,
prelisovaný cesnak a nasekanú petrželku. Zmes urovnáme do vymasteného pekáča, zalejeme mliekom, v kterom sme rozšľahali vajcia
a v dobre vyhriatej rúre upečieme dozlatova.