Nepečená ovocná torta

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Maškrty, Vydané dňa: 13. 06. 2009

Suroviny: 2 kelímky bieleho jogurtu, 2 kelímky kyslej lahôdkovej smotany, 2 PL práškového cukru, 2 balíčky piškót, ovocný kompót podľa chuti. Na ozdobu: 1 kelímok šľahačkovej smotany- 33%, čokoláda, ovocie

Postup: Jogurt, kyslú smotanu a cukor ušľaháme. Do tortovej formy naukládáme vrstvu piškót, vrstvu ovocia a zalejeme jogurtovou zmesou. Postup niekoľkokrát opakujeme, - poslednú vrstvu tvoria piškóty. Necháme cez noc v chladničke zatuhnúť. Ozdobíme vyšľahanou šľahačkovou smotanou, čokoládou a ovocím.