Suroviny: 500 g tvarohu, 200 g práškového cukru, 2 vajcia, 2 dcl teplého mlieka, 125 g masla, 2 PL želatíny + 2 dcl mlieka, detské piškóty, čerstvé ovocie. V zimnom období použijeme zavárané ovocie.
Postup: Želatínu zalejeme 2 dcl mlieka a necháme ju nabobtnať. Potom za stáleho miešania privedieme k varu. Dáme do mixéra a pridáme tvaroh, cukor, vajcia, mlieko, maslo a všetko rozmixujeme na krém. Tortovú formu vypláchneme studenou vodou a nalejeme do nej polovicu pripravenej hmoty.
Na naliatu urovnanú hmotu poukladáme piškóty, na piškóty pokladieme ovocie a zalejem druhou polovicou hmoty. Piškóty pri ukladaní môžeme namáčať do rumu alebo do sirupu či komótovej šťavy. Navrch torty poukladáme ozdobne ovocie a tortu vložíme do chladničky dobre zatuhnúť.