Suroviny: 800 gramov jahňacieho mäsa, 400 g mladej cibuľky, 2 polievkové lyžice múky, 1 kávová lyžica mletej červenej papriky, 100 ml oleja, 200 ml kyslého mlieka, soľ, mleté čierne korenie
Postup: Mäso pokrájame na malé kúsky, obalíme v múke a opečieme na oleji. Opečené mäso vyberieme a na oleji po opekaní opražíme pokrájané cibuľky do zlatista. Pridáme mäso, osolíme a okoreníme.
Podlejeme jahňacím vývarom alebo teplou vodou a dusíme, kým mäso nezmäkne. Potom ho odložíme z ohňa a vmiešame kyslé mlieko.
Kyslé mlieko pripravíme aj tak, že mlieko uvaríme a necháme trochu vychladnúť.
Keď je ešte teplé, pridáme 100 ml jogurtu, prikryjeme ho čistou látkou a odložíme na teplé miesto. Po zhustnutí dáme vychladiť.