Marináda na kuracie mäso

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hydina, Vydané dňa: 18. 08. 2009

Suroviny: 3 vajcia, 1 ČL soli, 2 ČL horčice, olej, 2 stručiky cesnaku, kari korenie, bazalka, oregano, vegeta, sójová omáčka, majoránka - táto dávka surovín postačí na 1,5 kg mäsa. Marinované mäso je vždy chutnejšie, krehkejšie a v chladničke vydrží v marináde aj viac dní.

Postup: Kuracie prsíčka umyjeme a nakrájame na rezance. Do misky si dáme všetko potrebné na marinádu a premiešame. Naložíme mäso, pomiešame a dáme marinovať do chladničky. Namarinované mäso následne opražíme prudko na horúcom oleji a máme rýchlo pripravené jedlo.