Suroviny: kuracie prsia alebo bravčové karé, gyros korenie, karí korenie, mletá červená paprika, soľ - prípadne korenie aké máte radi, tatarská omáčka, kečup, hlávková kapusta, cibuľa, paprika, paradajka a šalátové listy.
Postup: Mäso nakrájame na čo najmenšie kúsky a hodíme na olej. Pridáme papriku, gyros korenie, karí,soľ, príp. iné korenie. Zmes premiešame a potrebné množstvo- na každú porciu opečieme prudko na rozpálenom oleji. Nakrájame zeleninu. Gyros podávame v zohriatej rozkrojenej veľkej žemli. Na rozkrojenú žemľu dáme šalátový list, opečené mäso, pokvapkáme kečupom, tatarskou omáčkou a prikryjeme vrstvou nakrájanej kapusty, pokrájanou zeleninou a znova pokvapkáme "tatarkou"a kečupom. Žemľu priklopíme odkrojenou vrchnou časťou a podávame na papierovom obrúsku.