Kuracie azu

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hydina, Vydané dňa: 18. 08. 2009

Suroviny: 5-6 porcií kuracích prsíčok, 2 cibule, po 2 lyžičky horčice, kečupu, mletej červenej papriky, 1 PL worcestrovej omáčky, soľ a korenie.

Postup: Kuracie prsia pokrájajte na pásiky, cibule nasekajte nadrobno a všetko spolu premiešajte. (môžte pridať aj štipku cukru. Nechajte aspoň 1/2 hodinu odležať ! Potom na troške rozpáleného oleja opečte mäso domäkka.Podávajte s ryžou alebo so zemiakovou kašou. Na prípravu "Azu" môžete použiť aj bravčové mäso, v tom prípade ho ešte po opečení duste cca 45 minút - domäkka...