Suroviny: 0,5 kg kuracích rezňov, 2 až 3 väčšie cibule, zeleninovú koreniacu zmes, mletú červenú papriku, soľ, mleté čierne korenie, 1 balenie mrazenej zeleniny, 200 g plesňového syra, 2 kyslé smotany, za hrsť strúhaného syra, 1 malý pór, 1 balenie cestovín.
Postup: V osolenej vode uvaríme cestoviny. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané rezne, zeleninovú koreniacu, zmes, papriku, soľ, korenie. Pekáč vymastíme a dáme doň vrstvu cestovín. Na cestoviny dáme vrstvu mrazenej zeleniny a udusené kuracie mäso aj so šťavou. Posypeme postrúhaným plesňovým syrom a navrstvíme naň druhú vrstvu cestovín. Smotanu rozriedime vodou a cestoviny v pekáči ňou zalejeme. Zapekáme asi 15 minút. Posypeme strúhaným syrom, kolieskami póru a ešte krátko zapečieme.