Suroviny: Na korpus: 3 vajcia, 60 g cukru, 60g hladkej múky, 1/2 vrecúška prášku do pečiva, 20 g kakaa, 2 PL oleja.
Na krém: 500 ml bieleho jogurtu, 2 vanilkové cukry, 500 ml šľahačkovej smotany + 2 stužovače, 100g horkej čokolády, 100g Margot čokolády, 1 želatinový stužovač za studena od dr.Oetkera, trocha rumu.
Postup: Žĺtky umiešame s cukrom do peny, pridáme olej a znova prešľaháme,
múku zmiešame s práškom do pečiva a kakaom a pridáme ku žĺtkom,
premiešame a nakoniec z ľahka vmiešame sneh z bielkov. Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypannej tortovej formy.( vel. 24cm ) Dáme piecť do vyhriatej rúry na 180°C asi na 10 minút. Po upečení necháme vychladnúť.
Piškótový korpus dáme na tácku a okolo dáme umytý rám z tortovej formy.
Jogurty zmiešame s cukrom, šľahačku ušľaháme so sužovačom, čokolády nahrubo nastruháme.
Do pripraveného želat. stužovača pridávame jogurt, dôkladne zamiešame, pridáme šľahačky a nakoniec čokoládu.
Nanesieme na piškót, pokvapkaný rumom a dáme cez noc vytuhnúť.
Navrchu sú postrúhané Ľadové gaštany s trochou horkej čokolády.
Vyzdobiť môžete podľa vlastnej fantázie.