Suroviny: Piškótové cesto: 5 vajec, 5 PL kryštáľového cukru, 5 PL hladkej múky, 2 PL kakaa. PLNKA: 2 dcl mlieka, 2 PL hladkej múky- (spolu dobre vymiešať a uvariť na kašu).3 vaniľkové cukry, 5 žĺtkov, -(spolu vymiešať do peny), 250 g masla, 100 g práškového cukru- (spolu vymiešať)!
Postup: Suroviny na cesto spolu dobre vymiešame, zmes dáme na plech vymastený tukom a vysypaný múkou. Pri miešaní je dobré vopred zmiešať kakao s múkou. PLNKA: vymiešame si spolu žĺtka s vaniľkovým cukrom a potom ich spojíme s vymiešaným maslom- spolu s práškovým cukrom. Potom do tejto spojenej hmoty opatrne pridávame vychladenú uvarenú kašičku z mlieka a múky. Na upečené vychladnuté cesto natrieme plnku, navrch natrieme dotuha vyšľahaný sneh z bielkov zmiešaný s práškovým cukrom- (250 g cukru) a spolu vyšľahaný nad parou na tuhý krém. Povrch hotového zákusku môžeme dozdobiť grankom alebo nastruhanou čokoládou ap. a necháme stuhnúť v chladničke!