Smotanové bravčové rezne

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 26. 01. 2010

Suroviny: 500 g bravčového mäsa, soľ, 2 vajcia , mleté čierne korenie, 2 lyžičky medu, 150 g kyslej smotany, sušený cesnak , 1 lyžica sójovej omáčky, horčica, trochu hladkej múky, 80 g mozzarelly

Postup: Bravčové mäso pokrájané na rezne osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Celé vajcia rozšľaháme, pridáme kyslú smotanu, horčicu, sójovú omáčku, sušený cesnak, med a hladkú múku. Ochutené plátky mäsa ponoríme do nálevu a necháme 10 minút odstáť. Potom mäso rozložíme na vymastený plech a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pred dopečením na povrch mäsa položíme kolieska mozzarelly a dopečieme.