Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Natriasaný koláč
Suroviny: 1,5 hrnčeka polohrubej múky, 1 hrnček cukru, 1/2 hrnčeka mlieka, 1/2 hrnčeka oleja, 2 vajcia, 1 prášok do pečiva Na krém : 1 veľký ananásový kompót, 1šľahačka, 1 stužovač šľahačky, 1 instantný puding bez varenia, podľa chuti navrch ešte 1 sáčok šľahačky v prášku dr.Oetker.
Suroviny na korpus spolu vymiešame, a upečieme. Všetky suroviny na krém dáme do jednej uzatvárateľnej nádoby /napr.víčkový pohár/ dobre ponatriasame a navrstvíme na upečený korpus. Navrch môžeme ešte pomazať šľahačkou urobenou zo sáčku. Nakoniec vrch natraseného koláča podľa svojej fantázie dozdobíme čokoládou. Môžeme použiť tekutý čokoládový toping.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.