Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Fazuľová šutelica
Suroviny: 250g strakatej fazule, 7dcl pohár kvasenej kapusty, soľ, korenie, bravčová masť, 2PL hladkej múky, vegeta alebo dochucovadlo harmónia chuti.
postup: Dáme variť zvlášť kapustu a zvlášť do osolenej vody vopred namočenú fazuľu. Keď je už fazuľa mäkká, pridáme ju ku kapuste. Na masti upražíme z múky zápražku, po upražení ju zalejeme studenou vodou a zalejeme ňou zmes kapusty a fazule. Pridáme vegetu, okoreníme a podľa chuti prisolíme. Necháme prevariť a podávame s čerstvým hlebíkom alebo so zemiakovou lokšou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.