Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Tatranské hovädzie mäso s hubami
Suroviny: 500 g hovädzieho pliecka, 50 g masti, 1 veľká cibuľa, 15O g húb, soľ, mleté čier. korenie, 2 lyžice strúhanky, 1 dl bieleho vína, hovädzí vývar petržlenová vnať.
Postup: Mäso pokrájame na kocky a opražíme na masti. Pridáme nadrobno posekanú cibuľu a pokrájané huby. Opražíme a ochutíme soľou a korením. Podlejeme vývarom a dusíme do mäkka. Pred dodusením prídáme petržlenovú vnať biele víno a zahustíme strúhankou. Chvíľu povaríme a podávame s ryžou a varenými zemiakmi.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.