Suroviny: 500 g bravčového pliecka, soľ, lyžica hladkej múky, 50 g masti, 1 veľká cibuľa, 1OO g húb, 2 čerstvé papriky, 4 rajčiny, 1 feferónka.
Postup: Mäso pokrájame na kocky, poprášime múkou a opražíme na masti.Pridáme na drobno pokrájanú cibuľu,huby a porestujeme. Papriku nakrájame na rezance a pridáme k mäsu. Podlejeme, prihodíme feferonku a udusíme do mäkka. Na konci pridáme olúpané pokrájané rajčiny a ešte krátko podusíme. Pri podávaní ozdobíme sterilizovanou zeleninou. Vhodná príloha: halušky.
Zdieľaj recept
| Pridané dňa 22. 02. 2008 | 3633 x prečítané |
Počet komentáov: 0 |
Pridať komentár |